Бракът е за цял живот! Но за някои  тази максима

...
Бракът е за цял живот! Но за някои  тази максима
Коментари Харесай

Зодиите, които минават под венчило повече от веднъж

Бракът е за цялостен живот! Но за някои  тази максима не важи. Ето за кои представители на зодиака единствено един брак не е задоволителен
Телец
Телецът взема всички решения с огромно внимание, изключително когато те са свързани с персоналния му живот. Що се отнася до любовните връзки, този знак безгрижно се впуска в нови афери.
Телците са подготвени да сключат брак в дословния смисъл с първия срещнат човек. Те демонстрират изключителна грижовност към колегата си и тази угриженост постоянно им изиграва неприятна смешка.
Представителите на този знак одобряват краха на брака си като персонален неуспех. По отношение на втория си брак Телецът е по-предпазлив.
Дева
Девите в действителност се влюбват в своя фаворит и са уверени, че са в положение да го трансфорат в съвършен брачен партньор или брачна половинка. Но доста от тях не съумяват да реализират това. И когато сътрудникът им стартира да демонстрира държание, което Девите не схващат, те поставят завършек на брака си без никакви страсти.
Ако представителите на този знак са принудени да запазят съюза си поради финансова взаимозависимост, те просто вършат всичко допустимо да предизвикат колегата си да подаде молба за бракоразвод.
 Зодиите, на които НИКОГА да не споделяте тайните си Зодиите, на които НИКОГА да не споделяте тайните си
Както има хора, на които може да разчитате изцяло да пазят тайните ви, по този начин има и такива, за които е доста мъчно да пазят споделената...
Везни
Везните са най-големите прелъстители в зодиака и те елементарно убеждават обичания си да ги води до олтара. Те обичат да глезят колегата си, само че чака от него да се отнася към тях със същото внимание. Истинските проблеми стартират, когато сътрудникът спре да им обръща внимание. В резултат от това Везните губят личните си страсти, които са духовната им храна.
Най-лошият вид за представителите на този знак е бракът им да се трансформира в поредност от спорове. Везните дълго обмислят разновидността за бракоразвод, само че нормално бързо по-късно намират своя нов сътрудник в живота.
Голяма част от представителите на този знак подписват повече от един брак, тъй като са във безконечното търсене на съвършената връзка.
Изключение са случаите на Везни, които имат шанса да срещнат „ точния “ човек в младостта си. Но те в никакъв случай не се отхвърлят и в последна сметка намират това, което търсят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР